Nieuw: Trainingen met Impuls Controle

Nieuw bij Hondenschool Alert: Trainingen met Impuls Controle

De oefeningen zijn gebaseerd op eigen initiatief van de hond, de hond leert zichzelf te beheersen.

Er kan in veel gevallen zonder commando gewerkt worden, de hond zal zelf voor gewenst gedrag kiezen. Er wordt dus zelfbeheersing gevraagd van de hond maar ook van de begeleider. Niets zeggen is vaak best lastig voor ons.

De oefeningen worden vanuit rust getraind. Het is belangrijk om focus en zelfbeheersing te creëren. Wanneer de hond op de begeleider focust, kan ongewenst gedrag voorkomen worden en de hond leert beter doordat de hond alleen nog maar aandacht heeft voor de begeleider.

Je zult ervaren dat deze manier van training heel erg leuk is voor jezelf maar ook voor je hond om op deze manier samen te werken. Je krijgt veel aandacht van de hond en vooral een grote binding met je hond. Je hebt er een hondenleven lang plezier van.

Deze manier van training wordt zowel in de puppycursus als in de basiscursus gegeven.

Ervaar wat dit met je hond en met jezelf doet!

Heeft u al cursussen gevolgd en u heeft niet voldoende contact/binding met uw hond? Of is uw hond druk in z’n hoofd? Dan kan een een mini cursus Impuls Controle iets voor u zijn.

Laat het ons weten via aabeecee@skynet.be  of via het contactformulier.

[wppa type=”slideonly” album=”9″ size=”250″ align=”center”]Any comment[/wppa]

Laat een reactie achter!