Wedstrijdverslag Alphen aan de Rijn 28-09-2014

Knappe prestatie Suzanne en Zoë

Niet echt goed vertegenwoordigd stond hondenschool Alert aan de start van de behendigheidswedstrijd in Alphen aan de Rijn. Alleen Suzanne en Zoë stonden aan de start, maar dat kun je aan hen wel overlaten. En met hun trouwste supporter Ellen (mist bijna geen enkele training) kon het al helemaal niet mis gaan. En dat bleek al wel, want met maar liefst 40 deelnemers in hun klasse wisten ze een mooie 10e plaats (vast parcours), een 16e plaats (jumping) en een 18e plaats (gambling) binnen te halen. En dat terwijl Zoë wel heel erg afgeleid werd door de (woest aantrekkelijke!?) cameravrouw. Maar uiteindelijk wist Suzanne Zoë toch binnen de ring te houden en dat is knap werk van de handler. Het is wel jammer dat een klein foutje op de A-schutting promotie naar de B-klasse in de weg staat. Maar Suzanne en Zoë, jullie mogen trots zijn op deze prestatie, maar 1 latje eraf, en ………………… die promotie komt er absoluut!

One comment to Wedstrijdverslag Alphen aan de Rijn 28-09-2014

  • yvonne  zegt:

    Goed gedaan Suzanne!!!

Laat een reactie achter!