Nederlands Kampioenschap Behendigheid 2015

Trots…..

Dat is het juiste woord na een dagje NK in Hoge Hexel. Trots, omdat twee koppels om half 7 al in de auto zaten richting Hoge Hexel, om daar deel te nemen aan het NK behendigheid 2015.

Trots ook over de prestaties van deze twee koppels tijdens dit evenement.

Het eerste koppel, Maud en Noia, begon helaas door een kleine communicatiestoornis met een disk op het eerste vast parcours. Maar ze lieten zich niet kennen, want door een schitterend tweede vast parcours, met een foutje op de brug, revancheerde ze zich goed. Dat werd nog beter bij de Jumping, want daar liepen ze foutloos en dat zou zeker de eerste plaats betekend hebben. Maar door de disk in de eerste ronde zat een podiumplaats er helaas niet in. Maar al met al een mooie prestatie, waar ze trots op mogen zijn.

Het tweede koppel, Bart en Sita, begon met een mooie ronde op het vast parcours. Helaas een foutje op de brug en een weigering in de paaltjes. Ook het tweede vast parcours mocht er zijn, een weigering op de paaltjes, maar geen fout op de raakvlakken. Een kans op het podium zat er nog steeds in. Helaas mocht het niet zo zijn, want door ook hier een kleine communicatiestoornis eindigde de Jumping in een disk. Maar al met al mogen ook Bart en Sita trots zijn op hun prestatie tijdens het NK.

Kortom een coach die met trots terugkijkt op een mooi NK en een nog mooier jaar. We lopen inmiddels met 7 koppels wedstrijd en zeker niet onverdienstelijk. Verder is de gezelligheid troef tijdens de wedstrijden en dat is zeker niet onbelangrijk!

Voor dit jaar zitten de wedstrijden erop, op naar een behendig, maar vooral gezond 2016!

Laat een reactie achter!