Wedstrijdverslag Hoge Hexel 13-3-2016

Een goede start voor onze twee debutanten in de A-klasse…

Afgelopen zondag vertrokken twee debutanten (Bart en Sita en Maud en Noia) voor hun eerste wedstrijd in de A-klasse richting Hoge Hexel (jawel hoor, is nog net in Nederland!)

Op het eerste onderdeel, de Gambling, gaven beide koppels aan dat ze ook in deze klasse hun mannetje/vrouwtje kunnen staan, want met een 5e plaats voor Bart en Sita en een 2e plaats voor Maud en Noia gaven ze meteen hun visitekaartje af.

Helaas konden ze op het tweede onderdeel, de jumping, deze prestatie niet evenaren. Maar na twee mooie rondes, was een 14e plaats voor Bart en Sita en een 13e plaats voor Maud en Noia hun deel. Nog steeds een mooie prestatie met 27 deelnemers.

Op het 3e onderdeel, het Vast Parcours, ging het voor Bart en Sita helaas mis. Na een wat mindere start, die nog wel mooi opgelost werd, waren beide helaas even de weg kwijt, met als gevolg een disk.
Voor Maud en Noia daarentegen liep het tot hindernis 19, de brug, op rolletjes. Nu maar hopen dat Noia de raakvlakken pakt! Maar tot ieders verbazing liep Noia de brug gewoon voorbij (??). Bij het mooie herstel pakten ze vervolgens wel de raakvlakken, met als eindresultaat een mooie 4e plaats.

Dus, al met al kunnen we terugzien op een geslaagd debuut in de A-klasse van beide koppels. En dat ze een partij fanatiek zijn bewijzen ze wel door zich ook nog in te gaan schrijven voor Linde (of dat ook nog in Nederland ligt weet ik niet, maar laten we maar hopen van wel).

Tot zover weer mijn eerste bericht in 2016, graag tot de volgende keer.

Laat een reactie achter!