Leer uw hond fotograferen!

Altijd al willen weten hoe u uw hond het beste kunt fotograferen?

Op Op zondag 12 juni organiseert Hondenschool Alert in Moergestel een basis fotocursus van een hele dag met de bekende hondenfotograaf Ron Baltus!!

In de populaire ééndaagse cursus ‘Fotograferen van honden en katten’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Technisch gebruik van camera (belichting, witbalans, scherptediepte);
• Compositie (standpunt en perspectief);
• Portretfotografie
• Actiefotografie (dieren die bewegen);

Deze cursus is voor dierenliefhebbers en hobbyfotografen die de mooie momenten van hun dieren beter willen leren vastleggen. Een spelende hond, een springende kat, een vliegende vogel, alles is mogelijk als je van te voren nadenkt over het nemen van zo’n foto en weet hoe u het dier zo ver moet krijgen. De cursus behandelt een aantal diersoorten, vooral de hond en de kat. Vele cursisten gingen u voor; van beginners tot professioneel werkende fotografen. Beide type cursisten biedt deze workshop handvaten voor het beter fotograferen van dieren, waarbij respect voor het dier voorop staat.

Dierenfotograaf Ron Baltus wisselt theoriekennis af met praktijkoefeningen op honden. Als deze workshop gevolgd is, kunnen cursisten ook deelnemen aan het vervolg, Workshop Dierenfotografie II.

Deze workshop wordt al vanaf 2006 met succes gegeven. De workshop onderscheidt zich van andere fotoworkshops door de theoretische kennis die behandeld wordt. Uiteraard is oefenen heel belangrijk, maar de ervaring is dat de meeste dierenliefhebbers bewegende dieren willen fotograferen en geen inzicht hebben in de techniek en bediening van de camera die daarvoor nodig is. In deze eerste workshop zal belangrijke theoretische basis behandeld worden en een aantal technieken zullen geoefend worden.

Bent u een beginnende fotograaf? U zult tijdens deze workshop de basisbegrippen van fotografie en belichting leren die u nodig heeft voor het fotograferen van dieren. Door middel van de toepassing in de praktijk zult u uw camera beter leren kennen.

Bent u een gevorderde of professioneel fotograaf? Vele collega’s waren u voor. De behandeling van basisbegrippen zullen voor u herhaling zijn, maar de docent zal vaak de diepte in gaan zodat u nog beter begrijpt wat de mogelijkheden zijn van uw camera of beelden waar u naar op zoek bent. Zelfs fotografen met een afgeronde opleiding vonden deelname een meerwaarde vanwege de diepte en de relatie tot het fotograferen van dieren.
Deze dag duurt van 09.30 uur tot 17.00 a 18.00 uur.

De kosten voor deze eendaagse cursus is €115,00 inclusief lunch, koffie en thee.
Opgeven via: aabeecee@skynet.be of via het contactformulier op onze website.

[wppa type=”slideonly” album=”16″ size=”250″ align=”center”]Any comment[/wppa]

Laat een reactie achter!