Wedstrijdverslag Westendorp 30-5-2016

Mooie ronden, maar……….

Met 3 koppels (Mia en Guus, Bart en Sita en Maud en Noia) vertrokken we richting Gelderland naar het altijd mooie Westendorp. Helaas moesten Suzanne en Zoë zich afmelden wegens ziekte (of een te goed feest afgelopen vrijdag?). De voorspellingen van het weer waren niet best, maar dat kon deze kanjers niet deren.

In de eerste ronde wisten Bart en Sita (jumping) en Mia en Guus (vast parcours) helaas de finish niet te halen zonder kleerscheuren en helaas was een disk hun deel. Bij Maud en Noia liep het wat voortvarender en ondanks een kleine fout bij het insteken van de paaltjes, behaalden zij toch een mooie tweede plaats.

Over de tweede ronde (voor allen een Gambling) kan ik heel kort zijn, want hadden ze allen de finish in één keer goed genomen dat hadden ze hoogstwaarschijnlijk alle drie in de prijzen gevallen. Maud en Noia en Mia en Guus wisten het zelfs niet te herstellen, met een disk als gevolg. Bart en Sita wisten gelukkig een en ander nog wel te herstellen, met als eindresultaat nog een mooie twaalfde plaats.

Ronde 3 ging voor Maud en Noia (vast parcours) helaas fout, omdat Noia de band koos boven de brug (niet te geloven toch!!!!!) met een disk als resultaat. Bart en Sita (vast parcours) maakten helaas een klein foutje op de brug (waar heb ik dat eerder gelezen), maar toch was een mooie zesde plaats hun deel. Mia en Guus, liepen (ondanks de hele, zeg maar gewoon heeeeeeeeeeeeele snelle start) een hele mooie jumping. Een mooie zesde plaats en een promotiepunt was hun resultaat.

Al met al weer mooie prestaties. Wat het weer betreft kan ik melden dat het allemaal is meegevallen, we hebben zelfs niet in de regen hoeven te lopen. Kortom, weer een gezellige dag, die smaakt naar meer.

En dat meer………. is al weer over 2 weken in Nijmegen en dan zullen we voor de eerste keer vertegenwoordigd zijn met maar liefst zeven koppels…….. Als dat geen groot feest gaat worden!

Dus ik sluit nu af en zeg tot over 2 weken……………

Laat een reactie achter!