Een geslaagde afsluitende dag Behendigheid!

Het was weer “lekker” gezellig……………….

Vandaag (zaterdag 16 juli 2016) hadden we weer onze jaarlijkse afsluitende bijeenkomst voor de zomerstop bij HS Alert. Vanaf half 10 kwamen de eerste deelnemers langzaam aan “binnen” druppelen en het werd al snel gezellig druk.

Om 10 uur werd er gestart met een Gambling en ik kan zeggen dat iedereen zijn beste beentje(s) voor zetten. Er werden mooie rondjes gelopen en de honden konden dan ook, trots op zichzelf en op het baasje, genieten van een welverdiende pauze!

Vervolgens was het tijd voor een vast parcours. Ook hier werden wederom hele mooie rondjes gelopen. Complimenten aan een ieder.

Na het maken van de groepsfoto (zie hieronder) was het tijd om de zaak op te ruimen en over te gaan tot de prijsuitreiking. Het voordeel van een afsluitende bijeenkomst i.p.v. een clubkampioenschap is dat je alleen maar winnaars hebt. Kortom, iedereen gefeliciteerd!

Toen kwam het hoge woord eruit, “Aanvalluh!”, we konden met zijn allen gaan genieten van een heerlijke lunch waar iedereen zijn bijdrage aan had geleverd. En dat het lekker was, werd wel duidelijk door de stilte die er viel.

Ik wil iedereen, ook namens Maria, Patricia en Maud, bedanken voor jullie aanwezigheid. Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag in september.

Tot dan!

Laat een reactie achter!