Wedstrijdverslag Alphen a/d Rijn 2-10-2016

Het weer was pet, maar……..

Vandaag vertrokken we met 4 koppels richting Alphen a/d Rijn voor alweer een wedstrijd behendigheid. Het weer was ons deze keer niet echt goed gezind, maar dat mocht de pret en de prestaties niet drukken!

Suzanne en Zoë waren ook deze keer weer van de partij. Met een disk op het vast parcours, een 12e plaats op de snooker en een 11e plaats op de jumping, was dit niet hun beste wedstrijd, maar wel een die er toch mocht zijn.

Voor Maud en Noia stond deze wedstrijd met name in het teken van een promotiepunt naar de B-klasse, maar met een disk op het vast parcours, een 21e plaats op de snooker en een 10e plaats op de jumping is dit helaas niet gelukt. Wel vermeldenswaardig is dat de raakvlakken perfect gingen. Dit biedt perspectief voor de toekomst.

Bart en Sita hadden twee ijzers in het vuur; ze konden zich nog plaatsen voor het Nederlands kampioenschap en promotie naar de C-klasse. Helaas lukten beiden niet, want op de jumping was een disk hun deel en op het vast parcours een 7e plaats. Op de snooker revancheerden zij zich, wat resulteerde in een podiumplaats, 3e!

Ook voor Mia en Guus stond deze wedstrijd in het teken van promotie naar de A-klasse. En hier zijn ze met verve in geslaagd. Met een 4e plaats op het vast parcours, een 5e plaats op de gambling en een fantastische 1e plaats op de jumping, behaalden ze niet alleen het promotiepunt, maar ook een gouden medaille ging mee richting Brabant.

Ondanks het slechte weer kunnen we weer terugkijken op een geslaagde, gezellige dag met wisselende, maar zeker goede prestaties.

Of dit de laatste wedstrijd van dit jaar was weten we nu nog niet, want er zijn er twee die toch nog wat puntjes bij elkaar willen sprokkelen…… En er is nog maar één wedstrijd (Tolbert, 246 kilometer van hier); hoezo fanatiek!!!

Dus wanneer jullie weer van mij horen is nu nog niet bekend, maar graag tot de volgende keer!

Laat een reactie achter!