Kom snuffelen aan behendigheid!

Gratis introductieles behendigheid 

Op zaterdag 21 januari organiseert Hondenschool Alert een gratis introductieles behendigheid voor een ieder die graag met deze sport in aanraking wil komen. Ideaal voor mensen die uit willen zoeken wat hun viervoeter (en zijzelf) van deze tak van hondensport vinden, of gewoon een uurtje sportief en gezellig bezig willen zijn met hun hond. 

De introductiecursus duurt ongeveer één uur en bestaat uit een praktisch gedeelte, waarin u kennis maakt met een aantal van de toestellen binnen de behendigheid, en een gedeelte binnen, waar wij wat vertellen over de gang van zaken bij de cursus behendigheid binnen HS Alert en waar u al uw vragen over de cursus kwijt kan. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een kopje koffie of thee. 

De introductiecursus is gratis en vrijblijvend. U kan zich samen met uw viervoeter opgeven voor deze introductie door onderstaand een reactie achter te laten, met de informatie uit de folder of via het contactformulier

Hopelijk tot 21 januari! 

Laat een reactie achter!