Workshop ‘Hersenwerk voor honden’

Op 22 april 2017 wordt er bij Hondenschool Alert een groepsworkshop ‘Hersenwerk voor honden’ georganiseerd. 

WIE?

“Hersenwerk voor honden” is de bekende landelijke coöperatie van hondenprofessionals. Onze lessen, groepsworkshops en soms zelfs complete cursussen kennen een enorme populariteit.
 
WAT?
Tijdens de basisworkshop “Hersenwerk voor honden” leren we hondenbaasjes dat hersenwerk véél meer is dan puzzelen alleen.
 
WAAR?
Zaterdag 22 april is “Hersenwerk voor Honden” te gast bij Hondenschool Alert in Moergestel van 14.00 – 16.30 uur. Deze middag zullen we samen de uitdaging aangaan en vooral ontdekken welke positieve effecten hersenwerk op het gedrag van de hond heeft.
 
HOE?
Door snuffelen worden alle zintuigen van de hond gestimuleerd. Aan de hand van een aantal puzzels die je hond mag “oplossen” leer je vooral inzicht te krijgen in zijn gedrag. Als de zintuigen van een hond op de juiste manier gestimuleerd worden, geeft hem dat heel veel psychische- en fysieke rust: probleemgevend gedrag zal op natuurlijke wijze plaatsmaken voor gewenst gedrag.
Deze workshop is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Inschrijven kan door het versturen van een e-mail naar aabeecee@skynet.be. 
 
Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.
Groepsworkshop “Hersenwerk voor Honden”
Inclusief certificaat van deelname, versnapering in de pauze en natuurlijk een leuke verassing voor de hond.
Kosten bedragen EURO 55,00 per baas/hond-combinatie

One comment to Workshop ‘Hersenwerk voor honden’

  • Joep van Kaauwen  zegt:

    Geweldige leuke en leerzame workshop.
    Suske en ik hebben genoten.

Laat een reactie achter!