Wedstrijdverslag Amersfoort 6-8-2017

We waren weer zichtbaar aanwezig……

Deze keer vertrokken we met drie koppels richting Amersfoort; Mia en Guus, Bart en Sita en Maud en Noia.

Of het nu aan het feit lag dat Bontje er niet bij was of dat zij alweer en tijdje niet getraind hadden, het was niet echt de dag van Mia en Guus. Ondanks dat er mooie rondjes gelopen werden, zorgde steeds een klein foutje voor zowel een disk op het Vast Parcours alsook op de Jumping. Op de Gambling kwamen ze wat beter voor de dag, met als resultaat een mooie 6e plaats! Toch kunnen ze weer terugkijken op een mooie dag.

Bart en Sita lieten opnieuw zien dat ze in de C-klasse aardig hun mannetje kunnen staan. Want wederom werden er 3 mooie rondjes afgelegd. Helaas was ook de “top” weer aanwezig, wat uiteindelijk resulteerde in een 6e plaats op de Gambling, een 5e plaats op de Jumping en een 4e plaats op het Vast parcours. Maar wat het allerbelangrijkste voor Bart en Sita was, dat ze zich geplaatst hebben voor het Nederlands kampioenschap in november van dit jaar. En daar zullen ze echt gaan knallen!

Ondanks de valse start op het Vast Parcours (nu gingen de raakvlakken goed, maar lag er een tunnel hinderlijk in de weg), revancheerden Maud en Noia zich op de Gambling met een mooie eerste plaats. Ook de Jumping ging vervolgens foutloos, met als resultaat een 2e plaats, met een verschil van 0,06 seconde met de nummer 1. Zo hebben Maud en Noia wel bewezen ook mee te kunnen in de B-klasse. Op naar de C dan maar?

Al met al kunnen we weer terugkijken op een gezellige, mooie, zomerse dag met goede resultaten. Deze dag werd nog verder opgefleurd met een heerlijk progrestaartje ter gelegenheid van de verjaardag van Bart (ze waren weer heerlijk Anouk).

De volgende wedstrijd is op 3 september in Alphen a/d Rijn. Buiten deze drie kanjers zullen dan ook Maartje en Snow, Stijn en Nozem en Mia en Bontje aan de start verschijnen. Ik heb er nu al zin in……..

Tot de volgende keer maar weer!

Laat een reactie achter!