Ons cursusaanbod

Hieronder vindt u de cursussen die wij op dit moment aanbieden. Klik op de naam van de cursus voor meer informatie.

Puppycursus

Deze cursus is geschikt voor honden vanaf ca. 9 weken oud. In de puppycursus leert uw hondje meteen netjes lopen aan de riem, komen als hij geroepen wordt, zitten, liggen, blijf, loslaten wanneer hij iets heeft wat hij niet mag hebben enzovoorts. Deze cursus is met theoriegedeelte en praktijkgedeelte.

Basiscursus

De basiscursus is geschikt voor honden vanaf ca. 5 maanden oud. Ieder ras is welkom. Ook geschikt voor een hond die al wat ouder is. Na het volgen van de cursus heeft u een vrolijke, gehoorzame hond. Deze cursus heeft een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte.

Cursussen Gehoorzame Hond

Heb je de basiscursus voltooid, maar wilt u graag op een positieve manier met uw hond bezig blijven en deze zo nog gehoorzamer maken en samen veel plezier beleven, dan is de cursus gehoorzame hond geschikt voor u. In deze cursussen leert uw hond allerlei oefeningen aan, oplopend in moeilijkheidsgraad.

Behendigheid

Heeft u een gehoorzame hond en wilt u op een sportieve manier bezig blijven, plezier hebben én de band met uw hond versterken? Dan is de cursus behendigheid geschikt voor u. De hond moet hiervoor wel minimaal één jaar oud zijn. Behendigheid is een doorlopende cursus.

Hoopers

Hoopers is de opkomende hondensport in Nederland. Deze sport is geschikt voor alle honden vanaf ca. 7 maanden oud. Ook ieder baasje kan mee doen, want er is minimale belasting voor baas en hond. Hoopers wordt drukvrij aangeleerd en is uitstekend geschikt om bezig te blijven met uw trouwe viervoeter.

Sport en Spel

De cursus Sport en Spel is geschikt voor baasjes van gehoorzame honden die op een vrolijke en ongedwongen manier spelletjes en trucjes met hun viervoeter willen doen. Denk hierbij aan cirkeltraining, treibball, doggydance en verschillende gehoorzaamheidsoefeningen.