Activiteiten en workshops

Naast ons reguliere cursusaanbod verzorgen wij ook regelmatig interessante workshops of activiteiten. Hierbij laten we soms deskundigen naar onze hondenschool komen voor lezingen of workshops. Hieronder een overzicht van de activiteiten die wij de afgelopen jaren georganiseerd hebben. Houd de kalender in de gaten voor aankomende data.

Heeft u zelf een leuk idee voor of behoefte aan een workshop of lezing neem dan contact met ons op. Geeft u workshops of lezingen die interessant zijn voor baas en hond? Ook dan kunt u contact opnemen met ons.

 

Strandwandeling

Hondenschool Alert probeert ieder jaar een strandwandeling te organiseren voor leden en niet-leden. Lekker met z’n allen uitwaaien aan het strand. Deze strandwandeling vindt doorgaans plaats in november.

Zomerworkshop ‘On the Beach’

Afgelopen zomer heeft Yvonne samen met Bart de zomerworkshop ‘On the Beach’ van Judith Lissenberg gevolgd. Met huis-, tuin- en keukenspullen gezellig bezig zijn met je hond. Deze workshop komt in het voorjaar van 2016 naar Alert. Klik hier voor meer informatie.

 

 Lezing hondenvoeding

Op 9 oktober 2015 heeft Lotte Blotter bij onze hondenschool een lezing gehouden over hondenvoer. Ze heeft informatie gegeven over de voor- en nadelen van verschillende soorten hondenvoer. Deelnemers konden ook voor persoonlijke vragen bij haar terecht. Het was erg leerzaam.

Lezing ‘Socialiseren kun je leren’

Op woensdag 9 maart 2016 kwam Sonja Verhoef naar onze hondenschool voor een lezing over het belang van socialiseren van een hond. Wat zijn de valkuilen en hoe ga je hiermee om?