Puppycursus

Voor: een puppy die minimaal 2-3 weken bij u in huis is
Duur:
tien lessen á 1 uur
Cursus wordt gegeven op: maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend
Start nieuwe cursus: elke week op dinsdagavond om 18.30u
Trainingsmethode: klik hier voor meer informatie

Het is erg belangrijk dat u uw puppy zeker 2 a 3 weken in huis heeft voordat u met een puppycursus gaat beginnen. Op het moment dat u uw pup bij de fokker ophaalt, is uw pup zijn veiligheid kwijt. Die veiligheid moet uw pup eerst weer terug krijgen bij u thuis. Te vroeg starten met een puppycursus kan later problemen geven.

In de puppycursus leert uw hond onder andere: netjes meelopen aan de riem, zitten, liggen, op veel verschillende manieren leren komen als hij wordt geroepen, rustoefeningen. Ook leert uw pup al veel zelfbeheersing aan, zoals het rustig blijven zitten wanneer u de voerbak op de grond zet, niets van tafel pakken enzovoorts.

De puppycursus is 10 lessen van ca. 1 uur, ca. een half uur praktijk en een half uur theorieles onder het genot van een kopje koffie/thee. Tijdens deze theorieles worden al uw vragen beantwoord en zal ik u veel adviezen geven over hondengedrag.

De cursussen worden gegeven op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en zaterdagmorgen.

Wij starten altijd elke dinsdagavond om 18.30 uur met nieuwe puppy’s. Op deze avond geef ik u uitleg over de cursus, zindelijkheid, hoe nu om te gaan met uw puppy, en geef ik aan op welke van de bovengenoemde dagen er ruimte is om verder te gaan met de cursus. Hieruit kunt u dan kiezen.

Verder is er in de puppycursus ruimte om specifieke vragen over uw pup te stellen. O.a.: hoe krijg ik mijn puppy zindelijk, hoe lang mogen we wandelen, wat moet ik doen als mijn pup in mijn handen bijt, wat moet ik doen als mijn pup in de riem bijt als ik buiten wandel, mijn pup springt tegen andere mensen, wat moet ik doen en andere vragen over uw pup. 

Kom voor meer informatie gerust eens kijken bij de trainingen of neem contact met ons op. Graag even bellen voordat u komt: 06-50676549. 

Na het volgen van de puppycursus is het mogelijk om door te stromen naar de basiscursus.

Klik hier voor het volledige cursusaanbod.